Мени

Како изгледа еден јога час

  1. Секој јога час започнува со техника за опуштање на телото-шавасана.
  2. Се продолжува со физички вежби и јога положби-асани
  3. Вежби за контрола на здивот-пранајам,неопходни за добра здравствена и ментална состојба,а истовремено се и подготовка за медитација.
  4. Се завршува со медитација .

Фотографии од членовите низ часови: