Мени

Утринска јога во природа

Утринските часови се одржуваат по договор со практикантите од клубот, за викенд во парковите во населба Аеродром.  Точните термини ги објавуваме благовремено.

Целта на оваа иницијатива е: 

  • Дружење и рекреација во духот на јогата
  • Здрав и енергичен почеток на денот
  • Едукација
  • Јога достапна за сите

Учеството на  часовите во природа е бесплатно!

Со љубов од ЈОГА КЛУБОТ ТАРА

Во продолжение фотографии од часовите во природа: