Мени

ГАЛЕРИЈА ОД ЛЕТНИОТ ЈОГА КАМП 2013

Јога кампот 2013 се одржа во с.Стење, на брегот на Преспанското Езеро.Групата практикуваше јога во утринските и попладневните часови.  Се практикуваа и пранајама и   медитации на брегот и во опкружувањето на црквата св.Илија на плажа Лиса.Групата го помина петдневниот јога камп во љубов и  хармонија со преубавата природа, пријатната клима,  чистиот воздух, тишината .