Мени

Јога презентација на Скопје Вегефест 2012

Воведно предавањ за јогата и практична презентација на јога асани.

Отворање на клубот

Датум: 26.09.2008

Летен јога камп на Преспанско езеро

Јога кампот ќе се одржи последниот викенд од месец август (24,25,26-ти петок, сабота, недела)

1